Depotrum til dine ejendele

Uanset om det er dine flyttekasser, dine møbler, eller din bil du mangler et depotrum eller opbevaringslokale til, så går du ikke galt i byen, når du vælger at få det opmagasineret hos Lagerhotel Nord.

Størrelser på vores depotrum

Lagerhotel Nord råder over 4 store separate haller til opbevaring af alle former for indbo. De indeholder i alt 180 rum i størrelser mellem 4 og 43 kvm Du kan vælge mellem både opvarmede og ikke opvarmede depotrum. Førstnævnte er især en fordel for dig, der leder efter vinteropbevaring.

De i alt 4.500 kvm under tag er naturligvis velholdte og altid pæne og rene, når du flytter dit gods ind i dem. Det bidrager til den professionelle standard, og gør at du kan føle dig helt tryg ved, at dine ting forbliver i god stand, mens det står til opbevaring i Kvistgård.

Foruden det store indendørs areal, så har vi masser af udendørsplads til opbevaring af for eksempel både og campingvogne.

Forhold i vores depotrum

Hos Lagerhotel Nord sætter vi standarden højt, hvad angår vores depotrum. Vi går op i renlighed, så din oplevelse af opbevaring i Kvistgård bliver så god som muligt. Der bliver dagligt kørt over alle gulvene med en feje- og vaskemaskine.

Du vælger selv under hvilke forhold, at du vil holde dit gods til opbevaring. Godset kan opbevares i opvarmede eller uopvarmede haller – naturligvis frostfrit.

Vi har et hyggeligt og personligt miljø på vores lagerhotel i Nordsjælland, og du kan altid ringe til os. Vi har 3 faste kontaktpersoner, og det er altid muligt at tale med en af dem.
Udenfor er der store og gode parkeringsforhold med plads til campingvogne og både.

Vores åbningstider ligger fra 07.00-22.00. Der kan dog efter aftale ændres på dette – Ring på tlf.: +45 22 81 74 16 eller +45 22 81 74 18

  • Der skal ikke betales depositum
  • Opsigelsefrist er 14 dage
  • Alle priser er inkl. Moms

Lukket for kommentarer.