Lagerhotel i Nordsjælland

Lagerhotel Nord har opbevaret gods i mere end 5 år. Vi er et team på 5 som alle går højt op i, at du kan sætte dine værdier til opbevaring med tillid og ro i sindet.

Lagerhotel Nord ligger i Helsingør og råder over 4.500 kvadratmeter plads under tag.

Personlig kundeservice betyder alt på vores lagerhotel i Nordsjælland

Hos Lagerhotel Nord i Nordsjælland er den personlige kundeservice alfa og omega. Vi går op i personlighed og tryghed hos kunderne, når vi skal have nyt gods til opbevaring.

Hos os kan du få en personlig snak om, hvad der er af muligheder for opbevaring – både under lykkelige og knap så hensigtsmæssige omstændigheder. Vi lytter og er indstillede på at gøre alt vi kan for at imødekomme vores kunder behov.

Fordele ved at vælge Lagerhotel Nord

At skulle have sine personlige ejendele til opbevaring af den ene eller anden grund, kan virke som en besværlig og uoverskuelig tanke for mange. Lagerhotel Nord er derfor meget stolte af vores fleksibilitet, der netop er skabt for at kunden skal have så lidt besvær som overhovedet muligt, med at skulle have ting til opbevaring.

Fleksibiliteten betyder for dig, at du ikke skal ud i den store planlægning, for at kunne tilgå eller transportere dine ting. Uanset størrelse og tidspunkt.
Derudover er vi nok det billigste lagerhotel i Nordsjælland, så dine økonomiske bekymringer kan du også pakke ned, når du vælger vores lagerhotel i Nordsjælland.

Du kan eventuelt kontakte os, for at høre mere om vores ekstra services, eller læse mere på hjemmesiden om, hvad vi ellers kan hjælpe dig med i forbindelse med flytning af gods, opbevaring i Kvistgård og leje af lokaler.

Sikkerhed hos Lagerhotel Nord i Helsingør

Hos Lagerhotel Nord ved vi hvor vigtigt det er, at kunne aflevere sine værdifulde og kæreste genstande til opbevaring med ro i maven. Derfor har vi naturligvis sørget for at sikkerheden er i top, når du stabler dine ejendele ind i vores velholdte depotrum. Hallen er opvarmet, ren og sikret med godkendte alarm- og låsesystemer. Derudover er der en vagt på samt videoovervågning hele døgnet.

Lukket for kommentarer.